sobota 4. marca 2017

Zabudli sme na lásku

10 znakov že vás miluje, že je ten pravý, že vás nemiluje, že vás podvádza...
Ako byť tou pravou?
Kopec neužitočných článkov s desiatkami neužitočných informácií a predsa ten článok rozklikneš, keď ti vybehne na nástenke. Dúfam, že sa podľa tých rád ale neriadiš.
Čo vlastne je láska? Otázka tak otrepaná, že sa nad ňou už nikto z nás nezamýšľa. Ale ak áno, vieme odpovedať?

Väčšina dnešných vzťahov je založená na rôznych veciach, ktoré bohužiaľ s láskou veľa spoločného nemajú. Osobe hovoríme: "Ľúbim ťa." už len preto že nás priťahuje viac ako ľudia okolo. Ale je to láska? 
Ak ťa niekto priťahuje a rád s tou osobou tráviš čas, nemýľ si to hneď s láskou. Povedať niekomu, že ho ľúbiš, alebo dokonca miluješ, sú veľmi vzácne slová. A my nimi plytváme, rozdávame ich len tak na počkanie či na požiadanie. V dnešnej dobe tie slová už pomaly strácajú význam.
Láska sú výhry, smiech, radosť, šťastie, maličkosti.
Ale rovnako sú to aj pády, sklamania a slzy. 
Človeka, ktorého tak veľmi ľúbime, dokážeme opustiť pri prvom náznaku pochybností a problému. Skutočne niečo takéto nazývame láskou?

Treba poznať každú jednu stránku tej osoby, Ľúbiť ju, keď je maximálne šťastná a rovnako ju ľúbiť, keď so slzami v očiach sedí na zemi a lapá po dychu.

Šetri si tie dve slová pre niekoho, kto za to skutočne stojí. Neplytvaj nimi, pretože prídeš o ten ich pravý význam a tým prídeš aj o to pravé šťastie,
Ak niekomu povieš, že ho miluješ, ver tomu že po rozchode to nefunguje tak, že pár dní si poplačeš a potom ťa to úplne prejde.
Ak niekomu povieš, že ho miluješ a myslíš to skutočne úprimne, tak časť teba tej osobe bude patriť navždy a vždy bude niečo viac.

Vďaka médiám sme si vytvorili ideály a kritéria na tú pravú osobu a tým sa pripravujeme o naše skutočné šťastie. 

Tak ťa prosím, ak budeš chcieť tie dve čarovné slovíčka niekomu povedať, poriadne sa zamysli nad tým, či to tak skutočne cítiš. Nenechávaj sa unášať ideálmi z článkov, pretože keď to príde, tak to budeš vedieť a ver tomu, že na to žiadne poučné články ako "10 znakov že ma miluje" nepotrebuješ.


2 komentáre: